Winkelmandje
  • Clubservice

Clubservice

Is jouw sportvereniging geïnteresseerd in een samenwerking met Stanno, hummel of Reece Australia? Dan zijn er diverse mogelijkheden! Op deze pagina worden de verschillende opties uitgelicht: clubsponsoring, clublounge en Special Design. Een fysiek exemplaar van onze verschillende catalogi zijn te bestellen via onze Klantenservice

 Clubsponsoring

Stanno, hummel en Reece Australia kennen in samenwerking met de betere sportspeciaalzaken in Nederland een succesvol concept voor clubsponsoring. De merken hebben zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot dé betrouwbare partner voor sportverenigingen in verschillende takken van sport. Met het sponsorconcept bieden de merken royale sponsoring met online Clubshop en Ledenshop en een uniek bonussysteem. Ben je benieuwd hoe dit precies werkt? Kijk dan op sponsorzoektvereniging.com!

Clublounge

Om clubs een indruk te geven van de ruime mogelijkheden, hebben Stanno, hummel en Reece Australia een indrukwekkende showroom ingericht die de naam Clublounge draagt. Hier presenteren de merken de collecties, het unieke sponsorconcept en – na een uitgebreide kennismaking – het perfecte en unieke clubtenue voor iedere club. De Clublounge biedt een beleving volledig in de look & feel van de merken. Benieuwd naar meer? Bekijk dan de hummel Clublounge Trailer (die van Stanno en Reece Australia vind je op sponsorzoektvereniging.com)!

Special design

Naast de uitgebreide collecties van Stanno, hummel en Reece Australia die je op Sportdirect.com vindt, zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van een eigen team- of clubtenue onuitputtelijk. Een ontwerp met één kleur, verschillende kleuren, een afwijkende kleur kraag of manchetten of een clublogo, alles is mogelijk.

Daarnaast is het mogelijk om kousen een clubuitstraling te geven. Naast de mogelijkheid van het gebruik van clubkleuren, kan ook het logo in de kous meegebreid worden. Dit geeft een professionele en unieke uitstraling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Klantenservice!